Kotiin päästyään voi korkata oluen, vaihtaa märät sukat kuiviin ja ihailla chorizoa hetkisen. Kun kelin aiheuttamasta vitutuksesta on selvinnyt voi palkita itsensä helpolla herkulla.
1) viipaloi chorizomakkara
2) paistele viipaleita (erittäin) ohuesti voidellulla pannulla. Chorizo hikoilee rasvaa enemmän kuin tarpeeksi.
3) laita pasta kiehumaan
4) makkaraviipaleiden ollessa lempeällä lämmöllä pannulla ja pastan kiehuessa, silppua hieman sipulia, paprikaa ja makusi mukaan chiliä. Käy aina välillä heittämässä makkaroita uuteen järkestykseen.
5) heitä silputut vihannekset makkaroiden sekaan, ammattilainen lie puhuisi että pyöräytä pannulla.
6) lisää tomaattimurskaa purkillinen ja sekoita, pasta lie jo valmista joten sen voi tässä kohtaa poistaa liedeltä ja kaataa vedet pois. Anna makkaroiden lämmitellä tomaattimurskassa.
7) kippaa joko chorizosotkusi pastan sekaan tai pasta chorizosotkusi sekaan, kumpaan astiaan sitten paremmin mahtuu. Sekoita, nostele lautaselle, muista laittaa rouvan lautaselle jotain vihreää ja nauti.
Meidän muksuille ruoka oli lähes turhan tulista, vaikka en itse edes chiliä laittanut. Makkarasta irtoaa runsaasti makua, eikä mausteita lapsiperheessä oikeastaan tarvita.
Muut ainekset pitäisi jo löytyä kaapistasi, erikoismakkara maksaa noin vitosen.
Reseptin alkuperä on muistini ulottumattomissa, mutta annetaan pointsit tällä kertaa maku-lehdelle joka tämän palautti mieleeni vuosien takaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti