1) paista pekonit rapeaksi pannulla
2) käytä aika hyödyksesi, keittele kattilallinen pastaa ja ala repimään salaattia. Nimenomaan repimään, ei leikkaamaan.
3) pekoni on rapeaa, poista se pannulta. Pannulla on nyt pekonin rasva, joten sinne sopii paiskata suolatut ja pippuroidut broilerinfileet.
4) jatka salaatin askartamista, nyt saat käyttää veistä. Kirsikkatomaatit puoliksi, kurkku suikaleiksi, samoin paprika, punainen ja keltainen.
5) pasta lie valmista. Valuta, huuhtele, öljyä, sekoita ja heitä salaatin sekaan. Nostele samalla pekoniviipaleet lämpiämään broiskufileiden kanssa pannulle.
6) pieni lämmitetty pekoni ja lämmin broileri. Heitä salaatin sekaan.
7) lisää salaattijuustoa makusi mukaan, chilifeta on oikein osuvaa. Annostele lautasille ja katso kuinka tämäkin luomus katoaa perheen suihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti